Νέες αλλαγές από Ντούνγκα

Ο Ντούνγκα είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στην εθνική Βραζιλίας και το αποδεικνύει έμπρακτα ετοιμάζοντας νέες αλλαγές για τις φιλικές αναμετρήσεις με Αργεντινή και Ιαπωνία.

Νέες αλλαγές από Ντούνγκα

Συγκεκριμένα συμπεριέλαβε τον Μάριο Φερνάντες, ο οποίος είχε απαρνηθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το 2011, ενώ εκτός έμεινε μόνο ο Μάικον λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος και του Χουλκ για ιατρικούς λόγους.

Ο Ντοντό αποτελεί το νέο πρόσωπο στην αποστολή της "σελεσάο" για τη φιλική αναμέτρηση της 11ης Οκτωβρίου με την Αργεντινή στο Πεκίνο κι εκείνη της 14ης Οκτωβρίου με την Ιαπωνία στην Μαλαισία.

Οι επιλογές του Κάρλος Ντούνγκα:

Τερματοφύλακες: Ζέφερσον (Μποταφόγκο), Ραφαέλ (Νάπολι)

Αμυντικοί: Νταβίντ Λουίζ (Παρί Σεν-Ζερμέν), Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν), Ζιλ (Κορίνθιανς), Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι), Ντοντό (Ίντερ), Ντανίλο (Πόρτο), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Μέσοι: Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ελίας (Κορίνθιανς), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ραμίρες (Τσέλσι), Έβερτον Ριμπέιρο (Κρουζέιρο), Ουίλιαν (Τσέλσι), Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Γκουλάρτ (Κρουζέιρο), Οσκάρ (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ρομπίνιο (Σάντος), Ταρντέλι (Ατλέτικο Μινέιρο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK