Μάγος στα... φιλικά ο Νεϊμάρ (VIDEO)

Ζάλη προκαλούν οι επιδόσεις του Νεϊμάρ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη μετά την επιστροφή του Κάρλος Ντούνγκα στην τεχνική ηγεσία της, ωστόσο αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σκοράρει κατά βάση σε φιλικά, τότε μάλλον η επιτυχία μετριάζεται.

Μάγος στα... φιλικά ο Νεϊμάρ (VIDEO)
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Νεϊμάρ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ στη φιλική αναμέτρηση του "Σταντ ντε Φρανς" με την Γαλλία, ανέτρεψε τα δεδομένα και λίγο αργότερα ο Λουίζ Γκουστάβο διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Πλέον, ο άσος της Μπαρτσελόνα μετρά 43 γκολ σε 61 συμμετοχές με τη φανέλα της "σελεσάο", ήτοι πέντε λιγότερα από τον Ζίκο, ενώ πάνω του βρίσκονται και οι Πελέ (77), Ρονάλντο (62), Ρομάριο (55).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ έχει μέσο όρο πάνω από ένα γκολ στα τελευταία 15 ματς, καθώς σε αυτά παραβίασε 16 φορές τις αντίπαλες εστίες!

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις του άσου της Μπαρτσελόνα θα πουν οι περισσότεροι, μήπως όμως υπάρχει μία δόση υπερβολής αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι τα περισσότερα γκολ του έχουν σημειωθεί σε φιλικά;

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 33 γκολ έχει σημειώσει ο Νεϊμάρ σε αδιάφορες αναμετρήσεις ή αλλιώς τα 3/4 των τερμάτων του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του καφέ.

Ο Κάρλος Ντούνγκα, πάντως, τρίβει τα χέρια του, αφού χάρη στις επιδόσεις του 23χρονου επιθετικού από το Σάο Πάουλο, η Βραζιλία βαδίζει από νίκη σε νίκη, απαλύνοντας -χάρη και στη συνδρομή του χρόνου- το αχώνευτο 1-7 από την Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, από την ημέρα που ο πάλαι ποτέ αρχηγός της "σελεσάο" επέστρεψε στον πάγκο της, η ομάδα μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα ματς με απολογισμό 17 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά.

Διαβάστε ακόμη:

Γαλλία - Βραζιλία 1-3 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK