Φεστιβάλ γκολ στο Παρί - Φιορεντίνα

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και έξι γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε την Φιορεντίνα με 4-2 και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο International Champions Cup.

Φεστιβάλ γκολ στο Παρί - Φιορεντίνα

Με βασικό αυτή τη φορά τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-2 της Φιορεντίνα και έκανε το 2 στα 2 στο International Champions Cup. Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Μπλες Ματουϊντί για τους Γάλλους, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ζαν Κέβιν Ογκουστέν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη οι "βιόλα" προχώρησαν σε δέκα αλλαγές, ενώ η Παρί περιορίστηκε σε πέντε. Ο Χοακίν κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 60', όμως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 69' έφερε και πάλι τη διαφορά στα δύο τέρματα. Ο Ογκουστέν και πάλι στο 75ο λεπτό έγραψε το 4-1, ενώ το σκορ έκλεισε ο Τζουζέπε Ρόσι με πέναλτι στο 79ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραπ, Φαν ντερ Βιλ, Οριέ, Κιμπέμπε, Μάξουελ, Ματουϊντί, Οντζέντα, Ραμπιό, Λούκας, Ιμπραχίμοβιτς, Ογκουστέν

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στο γήπεδο οι: Σαμπαλί, Σιρίγκου, Σταμπουλί, Μπεχεμπέκ, Ντιν

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Φάτσι, Μπαγκαντούρ, Μπασάντα, Αλόνσο, Εγκάγι, Μπαντέλι, Βεσίνο, Ρέμπιτς, Γκόμες, Ντιακατέ

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στο γήπεδο οι: Λετσερίνι, Βαλέρο, Μπαμπακάρ, Μπερναρντέσκι, Ροδρίγκες, Τομόσοβιτς, Χοακίν, Ρόσι, Ίλισιτς, Καπέτσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK