Φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Παρί

Η μονομαχία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Κατάρ βρήκε νικητή τον Πορτογάλο, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ντόχα.

Φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Παρί

Πρωταγωνιστής δεν ήταν ουδείς εκ των δύο σταρ των ομάδων, αλλά το πλούσιο ταλέντο που παρέταξαν Κάρλο Αντσελότι και Λοράν Μπλαν. Ο Χεσέ Ροδρίγκεθ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη σεζόν, ανοίγοντας το σκοτ στο 19ο λεπτό μετά από ασίστ του συμπαίκτη του στην Καστίγια, Άλβαρο Μοράτα. Ένας άλλος νεαρός "μερένγκες", ακόμα στέλεχος της δεύτερης ομάδας, ο Χοσέ Ροδρίγκεθ, είχε δοκάρι, όπως κι ο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος πέρασε στον αγώνα για το 2ο ημίχρονο.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες της Καστίγια στο βασικό σχήμα, άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα στο ημίχρονο, βάζοντας στο σχήμα αρκετούς αναπληρωματικούς.

Οι Γάλλοι, από την πλευρά τους, άλλαξαν κι αυτοί αρκετούς παίκτες, με τους Έντινσον Καβάνι και Ιμπραχίμοβιτς να αντέχουν στο γήπεδο κάτι περισσότερο από μία ώρα αγώνα, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα. Ο Μπλαν κράτησε στην αναμέτρηση για 90 λεπτά μόνο τον τερματοφύλακα Σαλβατόρε Σιρίγκου και τον αρχηγό Τιάγο Σίλβα.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι έτσι οι Καστιγιάνοι επικράτησαν με 1-0, όπως και στο φιλικό προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ (74' Καμαρά), Άλεξ (46' Μαρκίνιος), Σίλβα, Ντιν (46' Μάξουελ), Ματουιντί (73' Ονζεντά), Μότα (62' Ραμπιό), Βεράτι (62' Παστόρε), Καβάνι (62' Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς (73' Κόμαν), Λαβέτσι (46' Λούκας)

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Λόπεθ (46' Χεσούς), Αρμπελόα (46' Καρβαχάλ), Νάτσο (46' Πέπε), Ράμος (46' Γιορέντε), Κασάδο (46' Μαρσέλο), Ιγιαραμέντι (46' Μόντριτς), Αλόνσο (46' Κασεμίρο), Χεσέ (46' Ντι Μαρία), Χοσέ (46' Ίσκο), Ρονάλντο (46' Χάιμε), Μοράτα (46' Μπενζεμά)

Διαβάστε ακόμη

Συνάντησε τη Ρεάλ ο Ραούλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK