Η Τσέλσι επικράτησε στα πέναλτι της Μπαρτσελόνα

Τη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) χρειάστηκε για ένα ακόμη ματς η Τσέλσι, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Μπαρτσελόνα.

Η Τσέλσι επικράτησε στα πέναλτι της Μπαρτσελόνα

Για ένα ακόμη ματς η Τσέλσι δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή της. Η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) της Μπαρτσελόνα, όμως για να πάει ο αγώνας εκεί χρειάστηκε ένα γκολ του Κέιχιλ πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αρχικά οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ με τον Αζάρ στο 10'. Ο Βέλγος έκανε μια "τρελή" κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι "μπλαουγκράνα" έφεραν τα πάνω κάτω και με τέρματα των Σουάρες (52') και Ραμίρες (66') έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Ωστόσο οι "μπλε" δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα με τον Κέιχιλ να στέλνει το ματς στα πέναλτι.

Εκεί οι Άγγλοι ήταν πιο ψύχραιμοι σε αντίθεση με τους Καταλανούς (έχασαν δύο πέναλτι) και πανηγύρισαν τη δεύτερή τους νίκη στο International Champios Cup.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:Τερ Στέγκεν (60' Μασίπ), Ντόουγκλας (17' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπαρτρά (59' Πικέ), Ματιέ (59' Βερμάλεν), Αντριάνο (60' Τζορντι Άλμπα), Ράκιτιτς (60' Ινιέστα), Γκουμπάου (61' Ραφίνια), Μπουσκέτς (61' Σαμπέρ), Σουάρες (62' Πέδρο), Ελ Χανταντί (73' Χαλίλοβιτς), Σάντρο Ραμίρεθ

ΤΣΕΛΣΙ:Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, (87' Τσέιλομπα), Αθπιλικουέτα (62' Τέρι), Μάτιτς, Φάμπρεγκας (64' Μόουσες), Κένεντι (46' Ουίλιαν), Οσκάρ (46' Ραμίρες), Αζάρ (68' Φαλκάο), Ντιέγκο Κόστα (60' Ρεμί)

News 24/7

24MEDIA NETWORK