Φιλική νίκη για Παρί κόντρα σε Ίντερ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 1-0 της Ίντερ στην Ντόχα του Κατάρ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Φιλική νίκη για Παρί κόντρα σε Ίντερ
Παρί Σεν Ζερμέν

Το σπουδαίο φιλικό στο Κατάρ μεταξύ Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν κρίθηκε από το γκολ ενός 18χρονου επιθετικού των πρωταθλητών Γαλλίας. Το 1-0 του Ζαν Κεβίν Ογκουστέν στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Λοράν Μπλαν, ο οποίος πραγματοποίησε και τις λιγότερες δοκιμές και δικαιώθηκε.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρέταξε το βασικό σχήμα, ωστόσο η Παρί ήταν σε καλύτερη βραδιά και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με έναν πρώην "νερατζούρο", τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Το τέρμα του Ογκουστέν στο 45' καθυστέρησε κάπως τις αλλαγές του Μαντσίνι, ωστόσο σταδιακά ο Ιταλός τεχνικός δεν άφησε κανέναν βασικό στην ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μπλαν είχε τον έλεγχο και τον ρυθμό, με τον Γάλλο πρώην στόπερ της Ίντερ να μην αλλάζει τα πάντα και εν τέλει να κρατά τη νίκη.

Ίντερ (4-2-3-1): Χαντάνοβιτς (46' Καρίσο), Μοντόγια (46' Ναγκατόμο), Ντ' Αμπρόζιο (84' Γκραβιλόν), Ρανόκια (72' Πόπα), Σαντόν (66' Ντιμάρκο), Μπρόζοβιτς (76' Νιοκουρί), Κοντογκμπιά (69' Γκιαμφί), Πέρισιτς (60' Μανάι), Λιάγιτς (73' Μπαλντίνι), Μπιαμπιανί (46' Μεδέλ), Γιόβετιτς (67' Κορέια)

Παρί Σεν Ζερμέν (4-4-2): Τραπ (70' Ντουσέζ), Φαν ντερ Βιλ (46' Μαρκίνιος), Οριέ (76' Μάξουελ), Κιμπέμπε, Κιρζαβά, Σταμπουλί, Ραμπιό, Βεράτι (64' Ενκουνκού), Ματουιντί, Ογκουστέν, Ιμπραχίμοβιτς (64' Λούκας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK