Πρώτη νίκη για Ντούνγκα, τα βρήκαν Νεϊμάρ - Σούνιγκα (VIDEO)

Η δεύτερη εποχή Ντούνγκα στη Βραζιλία άρχισε με νίκη απέναντι στην τελευταία ομάδα που νίκησε κι η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, την Κολομβία, με πρωταγωνιστές του Νεϊμάρ και Χουάν Καμίλο Σούνιγκα.

Πρώτη νίκη για Ντούνγκα, τα βρήκαν Νεϊμάρ - Σούνιγκα (VIDEO)

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της "σελεσάο" και ο Κολομβιανός ακραίος μπακ ήταν οι αρχηγοί των δύο χωρών και πριν από τη σέντρα αντάλλαξαν λάβαρα και αγκαλιές.

Η χειρονομία αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά από τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και από τον αντιαθλητικό μαρκάρισμα του άσου της Νάπολι, ο οποίος έσπασε σπόνδυλο του επιθετικού της Μπαρτσελόνα και τον έθεσε νοκ άουτ περίπου για δύο μήνες.

Ο Νεϊμάρ απουσίασε από τον ημιτελικό όπου οι διοργανωτές ταπεινώθηκαν με 7-1 από τη Γερμανία, αλλά και από την ήττα στον μικρό τελικό με 3-0 από την Ολλανδία.

Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση από το Μουντιάλ για τη "σελεσάο", στο "Σαν Λάιφ Στέιντιουμ" του Μαϊάμι, όπου μπροστά σε 73.479 θεατές έφτασε στη νίκη 1-0. Σκόρερ ο Νεϊμάρ στο 83ο λεπτό.

Βραζιλία (4-2-3-1): Ζέφερσον, Μάικον, Λουίζ (80' Μαρκίνιος), Μιράντα, Λουίς, Ραμίρες (46' Φερναντίνιο), Γκουστάβο (46' Ελίας), Οσκάρ (72' Κουτίνιο), Γουίλιαν (72' Ριμπέιρο), Νεϊμάρ, Ταρντέλι (77' Ρομπίνιο)

Κολομβία (4-4-2): Οσπίνα, Σούνιγκα (73' Μεχία), Σαπάτα, Βαλδές, Αρμέρο, Κουαδράδο, Ραμίρες (46' Αρίας), Σάντσες (85' Ράμος), Ροντρίγκες (77' Φαλκάο), Μαρτίνες (65' Γκουαρίν), Γκουτιέρες (64' Μπάκα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK