Με Μέρκελ το Γερμανία - Ολλανδία

Υπό την παρουσία της Άνγκελα Μέρκελ θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ολλανδία.

Με Μέρκελ το Γερμανία - Ολλανδία
Μέρκελ

Κανονικά θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ολλανδία στο Ανόβερο και μάλιστα υπό το βλέμμα της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του υπουργού εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας ντε Μάιτσιρε.

Το παιχνίδι βρισκόταν στον "αέρα" μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, στο περιθώριο του αγώνα Γαλλία - Γερμανία.

Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην ενδώσουν στον φόβο και να προχωρήσουν κανονικά με τον αγώνα, παρότι οι ποδοσφαιριστές της "νάτσιοναλμανσαφτ" γύρισαν στα σπίτια τους μετά από την επιστροφή στη Γερμανία και δεν κατέλυσαν σε κάποιο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα της Τρίτης.

"Το να παίξουμε κόντρα στους Ολλανδούς μόλις λίγες ημέρες μετά από την τρομακτική εμπειρία στο Παρίσι είναι ένα απαραίτητο μήνυμα", δήλωσε ο εκτελών χρέη προέδρου της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (DFB), Ράινχαρντ Ράουμπαλ.

"Όλη η ομάδα, οι παίκτες, οι προπονητές και το επιτελείο είναι ακόμα σοκαρισμένοι, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το σημαντικό είναι να στείλουμε ένα μήνυμα ως εθνική ομάδα προς χάριν των αξιών και του πολιτισμού", πρόσθεσε ο τιμ μάνατζερ των πρωταθλητών κόσμου, Όλιβερ Μπίρχοφ.

Ο υπουργός αθλητισμού της Κάτω Σαξονίας, Μπόρις Πιστόριους, υπερθεμάτισε: "Καλωσορίζω την απόφαση της ομοσπονδίας να διεξαχθεί το παιχνίδι μετά από συζητήσεις με τους υπευθύνους ασφαλείας της Κάτω Σαξονίας. Δεν συντρέχουν λόγοι που να μας οδηγήσουν σε αναβολή. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι αυτοί οι δειλοί τρομοκράτες δεν μπορούν να καθορίζουν τις ζωές μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτο: Οπαδός επέζησε στο Χέιζελ και βγήκε σώος κι από το Μπατακλάν!

Έξω από το σπίτι του Σισέ οι βομβιστικές επιθέσεις

Νεκρή στις επιθέσεις η ξαδέρφη του Ντιαρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK