Σάντος: "Σαν προπόνηση Σαββάτου πριν από ματς"

Δυσαρεστημένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό ματς με την Ν. Κορέα έμεινε ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Εθνική θα παραταχθεί με πάθος και διάθεση.

Σάντος: "Σαν προπόνηση Σαββάτου πριν από ματς"

"Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σήμερα. Φάνηκε πως κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουμε πάντα, σήμερα μας έλειπαν και αυτό είναι ανησυχητικό. Μπορεί σε κάποια ματς να μην παίζεις καλά, όμως σήμερα δεν δείξαμε διάθεση και προσπάθεια, με εξαίρεση ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε τα τρία δοκάρια και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, που δείξαμε διάθεση αντίδρασης. Όμως δεν είχαμε συνολικά τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έπρεπε για έναν αγώνα. Ηταν σαν να κάναμε προπόνηση το Σάββατο πριν τον αγώνα", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα του Mega.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Αυτό που με λυπεί περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι ξέρετε πως απεχθάνομαι την ήττα, είναι ότι σήμερα με απογοήτευσε το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε. Μπορεί να χάνεις με 2-0, αλλά να έχεις το χρόνο να αντιδράσεις, να αλλάξεις πράγματα ή να προσπαθήσεις. Εμείς είχαμε 30 λεπτά, παίξαμε με δύο και με τρεις επιθετικούς, όμως δεν δείξαμε ότι θέλουμε να το γυρίσουμε το ματς και να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε, δεν περάσαμε την μπάλα μπροστά στους επιθετικούς. Το μοναδικό θετικό είναι ότι ελπίζω το σημερινό ματς να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο και αν δεν παίζουμε με βάση τα δικά μας χαρακτηριστικά, θα έχουμε πρόβλημα".

Ο Φερνάντο Σάντος, τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο για το τελευταίο του εντός έδρας φιλικό: "Σίγουρα είναι ένας επιπρόσθετος λόγος αυτό το γεγονός, ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με μια νίκη στην έδρα μας. Το μήνυμα είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα και δεν είναι η Ελλάδα που θα συναντήσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς πάθος και διάθεση. Αυτά σίγουρα θα υπάρχουν και θα τα δούμε. Επίσης, χωρίς να θέλω να βρω δικαιολογία, φάνηκε ότι οι αντίπαλοί μας ήταν πιο φρέσκοι. Οι δικοί μας είχαν κάποια σημάδια κόπωσης που μπορεί να επηρέασαν ελάχιστα το ματς. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι σωματικά, κάποιοι πνευματικά, κάποιοι ίσως και τα δύο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK