Χωρίς τους τραυματίες Χασέμπε, Ουτσίντα η Ιαπωνία

Δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει ο Αλμπέρτο Τζακερόνι στην αποστολή της εθνικής Ιαπωνίας για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη (05/03).

Χωρίς τους τραυματίες Χασέμπε, Ουτσίντα η Ιαπωνία

Ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει στον αρχηγό Μακότο Χασέμπε και στον δεξιό μπακ Ατσούτο Ουτσίντα λόγω τραυματισμών και στη θέση τους κάλεσε τους Τοσιχίρο Αογιάμα και Γιουίτσι Κόμανο αντιστοίχως.

"Εφόσον αγωνιζόμαστε στην Ιαπωνία, θα δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που παίζουν στη χώρα. Πάντοτε υποσχόμουν ότι θα πάρω στο Μουντιάλ όσους αισθάνονται καλύτερα, όσους έχουν κίνητρο και όσους αισθάνονται μέλος της αποστολής", δήλωσε ο Τζακερόνι.

Ο Κεϊσούκε Χόντα της Μίλαν και ο Σίντζι Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ηγηθούν και αυτής της αναμέτρησης για λογαριασμό της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.

Μετά από το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσει την Κύπρο τον Μάιο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Βραζιλία.

Η αποστολή της Ιαπωνίας

Τερματοφύλακες

Έιτζι Καβασίμα (Σταντάρ Λιέγης), Σουσάκου Νισικάβα (Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς), Σουίτσι Γκόντα (Τόκιο)

Αμυντικοί

Γιουίτσι Κόμανο (Τζούμπιλο Ιβάτα), Γιασουγιούκι Κόνο (Γκάμπα Οσάκα), Μασαχίκο Ινόχα (Τζούμπιλο Ιβάτα), Γιούτο Ναγκατόμο (Ίντερ), Μασάτο Μορισίγκε (Τόκιο), Μάγια Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Χιρόκι Σάκαϊ (Ανόβερο), Γκοτόκου Σάκαϊ (Στουτγκάρδη)

Μέσοι

Γιασουχίτο Έντον (Γκάμπα Οσάκα), Τοσιχίρο Αογιάμα (Σανφρέτσε Χιροσίμα), Χάτζιμε Χοσογκάι (Χέρτα), Κεϊσούκε Χόντα (Μίλαν), Σίντζι Καγκάβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Χιρόσι Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Μανάμπου Σάιτο (Γιοκοχάμα Φ Μαρίνος), Χοτάρου Γιαμαγκούτσι (Σερέζο Οσάκα)

Επιθετικοί

Σίντιζ Οκαζάκι (Μάιντς), Γιοϊτσίρο Κακιτάνι (Σερέζο Οσάκα), Μασάτο Κούντο (Κασίβα Ρέισολ), Γιούγια Οσάκο (Μόναχο 1860)

News 24/7

24MEDIA NETWORK