"Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Ole", ο Λιονέλ Μέσι θα ανακαλέσει την απόφασή του να αποχωρήσει απ' την εθνική Αργεντινής και θα δώσει κανονικά το παρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι"

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει απ' την εθνική Αργεντινής ύστερα από τον χαμένο τελικό του Copa America κόντρα στη Χιλή αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης σ' όλα τα ΜΜΕ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος απ' την συμπεριφορά των φιλάθλων προς το πρόσωπό του, αλλά κι απ' το γεγονός πως γι' ακόμα μία φορά έφθασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Παρόλα αυτά, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας " Ole", ο άσος της Μπαρτσελόνα πρόκειται να ανακαλέσει την απόφασή του, ύστερα από συνάντηση που θα έχει τις προσεχείς ημέρες με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της "αλμπισελέστε", Εντγκάρντο Μπάουσα.

Ο έμπειρος προπονητής είχε τονίσει στις πρώτες δηλώσεις του, αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής, πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πείσει το "Λίο" να ανακαλέσει την απόφασή του. Όπως φαίνεται το κλίμα είναι θετικό και η επιστροφή αναμένεται να "επισφραγιστεί" μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών στη Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε πως το επόμενο παιχνίδι της Αργεντινής είναι την 1η Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK