Ντροπιασμένος Μέσι, μπέρδεψε Αργεντινό παίκτη με... φαν!

Εκτός από το κρύο που "έφαγε" στη Μόσχα, ο Λιονέλ Μέσι έζησε και με από τις πιο άβολες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας εξαιτίας μίας φωτογραφίας. Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο σταρ της Μπαρτσελόνα;

Argentina's Javier Mascherano, left, talks with Argentina's Lionel Messi as they leave the pitch on halftime during their 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador at the Atahualpa Olympic Stadium in Quito, Ecuador, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Fernando Vergara)
Javier Mascherano Lionel Messi AP IMAGES

Ο καημένος ο Σεμπαστιάν Ντριουσί έβγαλε μάτια στη Ρίβερ και στα 21 του κατάφερε να πάρει μεταγραφή στη Ζενίτ.

Στην κρύα Ρωσία, ο Αργεντινός επιθετικός, χάρηκε ιδιαίτερα όταν σε ξενοδοχείο της Μόσχας κατέλυσε η εθνική ομάδα της πατρίδας του...

Ο Ντριουσί έκανε το ταξίδι Αγία Πετρούπολη - Μόσχα και έσπευσε από κοντά για να δει τους συμπατριώτες του.

Αμέσως... έτρεξε στον Λιονέλ Μέσι για να βγάλουν φωτογραφία. Ενθουσιασμένος ο 21χρονος δεν πήρε χαμπάρι ότι ο σταρ της Μπαρτσελόνα τον πέρασε για απλό φαν!

Αργότερα ο Μέσι αισθανόμενος άβολα όταν τον ειδοποίησαν περί τίνος πρόκειται ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσω συνέντευξής του στον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι έστειλε και στον ίδιο τον Ντριουσί μήνυμα για να του απολογηθεί αναφορικά με το άτυχες περιστατικό.

Οι δύο παίκτες μάλιστα βρήκαν και κοινά μεταξύ τους αφού όπως αποκάλυψε μοιράζονται τον ίδιο τατού άρτιστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK