Ο... Μαραντόνα θέλει την "καταστροφή" του Μέσι

Δηλώσεις που θα συζητηθούν ίσως και να διχάσουν έκανε ο πρώην άσος των γηπέδων Μάριο Κέμπες. Ο παλαίμαχος επιθετικός υπογράμμισε κάποιοι υποστηρίζουν την "καταστροφή" του Λιονέλ Μέσι και μάλιστα για συγκεκριμένο λόγο που αφορά τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο... Μαραντόνα θέλει την "καταστροφή" του Μέσι

Η Αργεντινή παίζει το... κεφάλι τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/10) στο Εκουαδόρ με φόντο την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο ελάχιστες ώρες πριν το κρίσιμο ματς ο Μάριο Κέμπες επέλεξε να κάνει κάποιες δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν...

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο στράικερ, παγκοσμίως, αλλά και στην Αργεντινή υπάρχει κόσμος που επιθυμεί τον αποκλεισμό της Αργεντινής και την απουσία του Λιονέλ Μέσι από το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ο Κέμπες μίλησε για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων, αυτών που υποστηρίζουν φανατικά τον Ντιέγκο Μαραντόνα...

" Μουντιάλ χωρίς την Αργεντινή και τον Μέσι είναι καταστροφή" είπε ο πρώην επιθετικός μιλώντας στο " Super Deportivo Radio de Sante Fe."

" Οι μόνοι που επιθυμούν να μην είναι ο Λίο στο Μουντιάλ είναι οι φαν του του Μαραντόνα. Το θέλουν διακαώς για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν ότι ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος που υπήρξε ποτέ."

Photo Credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK