Στη Βαρκελώνη για τον Μέσι ο πρόεδρος της ΠΟ Αργεντινής

Προσπάθειες να μεταπείσει τον Λιονέλ Μέσι άρχισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής.

H επιχείρηση των ιθυνόντων της ομοσπονδίας της Αργεντινής να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στην εθνική ομάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αρμάντο Πέρες, έτσι ώστε να συναντηθεί με τον Αργεντινό αστέρα και να μάθει τις προθέσεις του.

Στόχος του είναι πάντως να μεταπείσει τον Μέσι, ή, τουλάχιστον, να αποσπάσει μία συγκεκριμένη δέσμευση από τον παίκτη ότι θα σκεφτεί σοβαρά να επιστρέψει.

Ο Μέσι είχε δηλώσει μετά από τον χαμένο τελικό του Κόπα Αμέρικα κόντρα στη Χιλή (και το δικό του χαμένο πέναλτι) ότι δεν επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής, αφήνοντας τους συμπατριώτες του αγάλματα.

Έκτοτε γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για να αλλάξει άποψη.

Ομοίως, συνάντηση θα υπάρξει και με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο, τον υπαρχηγό της "αλμπισελέστε", ο οποίος επίσης δήλωσε ότι εγκαταλείπει την εθνική ομάδας μετά από την ήττα στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, η ομοσπονδίας της Αργεντινής αναζητά τον προπονητή που θα αντικαταστήσει στον πάγκο της εθνικής τον Χεράρδο Μαρτίνο.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!