Κατασχέθηκαν 2,5 τόνοι εκρηκτικών στη Νότια Αφρική!

Η αστυνομία της Νοτίου Αφρικής εντόπισε και κατάσχεσε 2,5 τόνους εκρηκτικών που βρέθηκαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, 42 μέρες πριν από το Μουντιάλ. Οι αρχές ανέφεραν πως δεν πρόκειται να υπάρξει φόβος στους ποδοσφαιρόφιλους οι οποίοι θέλουν να ταξιδέψουν για να δουν τους αγώνες, αλλά τα νέα αυτά δεν είναι και τα πλέον καθησυχαστικά.

Τα εκρηκτικά βρέθηκαν σε σπίτι που βρίσκεται στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ κι ενώ ήδη η Αλ Κάιντα έχει στοχοποιήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και τις ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου στο Ράστενμπουργκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα εκρηκτικά είναι όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στην Νότια Αφρική για να ανατινάζουν τραπεζικά ΑΤΜ. Οι αρχές ανέφεραν πως συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ αναζητείται και τρίτο. Στη διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ, σημειώνονται 50 δολοφονίες το μήνα, ενώ τρομακτικά είναι τα νούμερα που παρείχε η χώρα για το έτος 2007-08.

Τότε 18.487 άτομα δολοφονήθηκαν, δηλώθηκαν 36.190 βιασμοί και 14.201 κλοπές αυτοκινήτων!

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.