Πως ο φαν Χαάλ δεν βρέθηκε αντιμέτωπος της Ελλάδας

Ο Λουίς φαν Χάαλ πέρασε από τα γραφεία της βελγικής ομοσπονδίας αλλά τη δουλειά στην Εθνική Βελγίου δεν την πήρε ποτέ.

Ο Λουίς φαν Χάαλ ήταν ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ (πριν επέλθει η συμφωνία με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ).

Ο Ολλανδός όμως δημιούργησε τόσο κακή εντύπωση στη συνέντευξη που κλήθηκε να δώσει στους ιθύνοντες της βελγικής ομοσπονδίας που έχασε, με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, τη δουλειά.

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, όταν ο φαν Χάαλ κλήθηκε να περιγράψει το όραμά του για την ομάδα, ανέλυσε ένα πλάνο το οποίο θα περιελάμβανε συνεχείς συσκέψεις και αναλύσεις, ιδιαίτερα επίπονο για τους παίκτες.

Οι Βέλγοι δεν χρειάστηκαν να το σκεφτούν δεύτερη φορά. Κρίνοντας ότι το εν λόγω μοντέλο δεν "κολλάει" σε μία Εθνική ομάδα αποχαιρέτησαν τον Ολλανδό και στράφηκαν στην περίπτωση του Μαρτίνεθ τον οποίο και προσέλαβαν.

Το μέλλον θα δείξει αν έκαναν καλή επιλογή ή όχι.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!