Βγήκαν τα... σωθικά των Βραζιλιάνων και χρειάστηκαν οξυγόνο

Η αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών της "σελεσάο" στα αποδυτήρια, μετά το 0-0 με τη Βολιβία, δεν είχε μπάνιο και μασάζ.

Στα 3.637 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας, στο "Ερνάντο Σίλες" της Λα Πας, διεξήχθη η αναμέτρηση Βολιβία-Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες συνθήκες να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα. Σχεδόν εξουθενώθηκαν...

Μάλιστα η έλλειψη οξυγόνου ήταν τέτοια που μετά το τέλος του αγώνα, στ' αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, οι Βραζιλιάνοι διεθνείς πήραν αγκαλιά μια μπουκάλα οξυγόνου κι άρχισαν τις εισπνοές προκειμένου να καλύψουν τις απώλειες που είχαν στη διάρκεια του αγώνα.

Όχι ένας ή δυο, αλλά όλοι τους, αφού υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με τις ανάσες.

Πώς μετά το παιχνίδι να μην λήξει 0-0; Κάτι, αν μη τι άλλο, παράδοξο από τη στιγμή που η Βραζιλία είχε σκοράρει 38 φορές στα προηγούμενα 15 παιχνίδια της;

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.