Θες Μουντιάλ; Ξέχνα τα tattoos...

Τελικά οι επίδεσμοι στα χέρια των παικτών της Κίνας στο φιλικό με την Ουαλία έχουν εξήγηση! Η κυβέρνηση της χώρας τους επέβαλε να κρύψουν τα τατουάζ που έχουν σε εμφανή σημεία του σώματος τους, κάτι που θα συμβεί και στο εγχώριο πρωτάθλημα!

Θες Μουντιάλ; Ξέχνα τα tattoos...

Την Πέμπτη η Κίνα γνώρισε βαριά φιλική ήττα με 6-0 από την Ουαλία εντός έδρας, όμως οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν κάτι... περίεργο στα χέρια των παικτών του Μαρσέλο Λίπι. Σε αρκετά σημεία είχαν επιδέσμους που κάλυπταν μεγάλο μέρος του σώματος τους, χωρίς βέβαια να υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ για τραυματισμό.

Λίγες ημέρες αργότερα το μυστήριο λύθηκε και δεν είναι αυτό που νομίζετε. Στην ομοσπονδία της Κίνας έφτασε εντολή από... πάνω, όπου ζητήθηκε, αρχικά, στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας να μην φαίνονται τα τατουάζ των ποδοσφαιριστών!

Έτσι, με το χρόνο να πιέζει, οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν μία πρόχειρη λύση, καλύπτοντας τα τατουάζ με επιδέσμους. Σύμφωνα τώρα με νέα δημοσιεύματα από την Ασία, το μέτρο θα προχωρήσει και στις επαγγελματικές κατηγορίες των πρωταθλημάτων της Κίνας.

Μάλιστα είναι πιθανό να ψηφιστεί νόμος από την κυβέρνηση, όπου τα τατουάζ θα απαγορεύονται τόσο στους μουσικούς, όσο και στους καλλιτέχνες γενικότερα που έχουν μεγάλη προβολή στο ευρύ κοινό.

Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση; Με σκοπό να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η παράδοση της Κίνας στα νέα παιδιά, αφού ποδοσφαιριστές και καλλιτέχνες θεωρούνται πρότυπα.

Άντε τώρα να πείσεις τους ξένους παίκτες που παίρνουν μεταγραφές εκατομμυρίων να ακολουθήσουν τη νέα... δημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK