Άλλαξε προπονητή δυο μέρες πριν τον "τελικό"!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας απέλυσε τον Άντε Τσάτσιτς από την εθνική ομάδα, θέλοντας να... σοκάρει τους παίκτες έτσι ώστε να τα δώσουν όλα στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ!

Croatia head coach Ante Cacic watches the World Cup Group I qualifying soccer match between Croatia and Finland, at the Rujevica stadium in Rijeka, Croatia, Friday, Oct. 6, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Ante Cacic AP IMAGES

Επί 89 λεπτά η Κροατία κρατούσε στα χέρια της τους τρεις βαθμούς και ταυτόχρονα ένα μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στο Μουντιάλ. Ο Σόιρι, ωστόσο, ισοφάρισε για την Φινλανδία στο τελικό 1-1 και πλέον η αναμέτρηση με την Ουκρανία είναι ματς ζωής ή θανάτου!

Με σκοπό να... σοκάρει την ομάδα δυο μόλις ημέρες πριν το παιχνίδι, η ομοσπονδία της Κροατίας αποφάσισε να απολύσει τον Τσάτσιτς και στη θέση του να φέρει τον πρώην τεχνικό της Αλ Αΐν, Ζλάτκο Ντάλιτς!

Ουσιαστικά μιλάμε για πρόσληψη δυο ημερών, αφού είναι άγνωστο αν ο 50χρονος τεχνικός θα συνεχίσει στην Κροατία και μετά το ματς με την Ουκρανία.

AP Photo/Darko Bandic

News 24/7

24MEDIA NETWORK