Η Γαλλία που δεν πήγε στη Ρωσία έφτανε... τελικό!

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ παίρνει... όσκαρ σκηνοθεσίας, διότι κατάφερε να πάρει από τον κάθε παίκτη του κάτι διαφορετικό. Ουδείς τον ψέγει για τις επιλογές του είναι ο μεγαλύτερος μάγκας, παρότι απέκλεισε τον Ραμπιό ή τον Λακαζέτ. Ξέρετε πόσο άλλοι σπουδαίοι Γάλλοι έμειναν εκτός;

France goalkeeper Hugo Lloris holds the trophy aloft after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. France won the final 4-2. (AP Photo/Matthias Schrader)
Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι Γάλλοι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ψάχνεις να βρεις κάτι που έλειπε από το ρόστερ των Παγκόσμιων Πρωταθλητών Γάλλων, ένα ψεγάδι, και δεν βρίσκεις. Πληρότητα σε όλες τις γραμμές είχαν. Κλάση από την άμυνα ως την επίθεση διέθεταν. Ταχύτητα μπόλικη. Κορμιά και δύναμη αναμφίβολα. Προσωπικότητες γεμάτοι.

Θαρρείς πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είχε επιλέξει κομμάτι-κομμάτι τους ποδοσφαιριστές και τους έβαλε τον έναν δίπλα στον άλλον συνθέτοντας το παζλ σε χρώμα τρικολόρ! Θαρρείς πως επέλεξε τους 23 καλύτερους και δημιούργησε το απόλυτο σύνολο για να πάρει αυτό που ήθελε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ποιος όμως λέει πως αν είχε κάποιους άλλους στη θέση τους δεν θα έφτανε ως το φινάλε της διαδρομής, καρφώνοντας τη σημαία στην κορυφή του όρους;

Διότι αν κοιτάξει κανείς σ' όσους έμειναν εκτός τελικής 23άδας, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, θ' αντιληφθεί πως άνετα θα μπορούσε να έχει μια 11άδα ποδοσφαιριστών που θα έφτιαχνε μια δεύτερη εθνική Γαλλία εξίσου ανταγωνιστική, εξίσου δυνατή και ποιοτική.

Η Γαλλία που δεν πήγε στη Ρωσία έφτανε... τελικό!

Διαφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK