Το "κράξιμο" στον Πογκμπά προκαλεί τριγμούς και ο Ντεσάμπ είναι στη μέση...

Η ευρεία νίκη των Γάλλων επί των Ιταλών, στο φιλικό της Παρασκευής, επισκιάστηκε από τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Πολ Πογκμπά. Τι συμβαίνει με τον χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Το "κράξιμο" στον Πογκμπά προκαλεί τριγμούς και ο Ντεσάμπ είναι στη μέση...

Με την 11άδα που πρόβαρε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο φιλικό με την Ιταλία ενόψει της πρεμιέρας με τους Αυστραλούς, η Γαλλία σηκώνει ακόμη και... κούπα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλήρης και ποιοτική σε όλες τις θέσεις, ξέχωρα από τις λύσεις που υπάρχουν στον πάγκο για τον Γάλλο εκλέκτορα.

Η επιτυχία βέβαια των "τρικολόρ" στη Ρωσία θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Όπως το κλίμα εντός της ομάδας και την ψυχολογική κατάσταση βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο Πολ Πογκμπά είναι ένας εξ αυτών. Ο χαφ της Γιουνάιτεντ δεν είχε μια εύκολη σεζόν στο Μάντσεστερ και δείχνει επηρεασμένος ψυχολογικά. Σε βαθμό που δεν βοηθάει το υπόλοιπο σύνολο. Σε βαθμό που ο κόσμος τον αποδοκιμάζει έντονα.

Στο φιλικό της Παρασκευής, το κοινό της Νίκαιας ήταν αρνητικά προκατειλημμένο και κάθε φορά που έκανε ένα λάθος, δεν του συγχωρούσε. Αφήστε τι έγινε τη στιγμή της αντικατάστασής του. Αποδοκιμασίες που πέρασαν από τα μικρόφωνα κι έγιναν πρώτο θέμα στα αθλητικά δελτία.

Ο Πογκμπά δεν βγήκε να μιλήσει. Τον υπερασπίστηκαν άλλοι. Πρώτος ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, λέγοντας πως "θα ήθελα να μην είχε συμβεί κάτι τέτοιο" και μετά οι συμπαίκτες του (Τολισό, Εμπαπέ).

Μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την πίεση ο 25χρονος άσος; Έχει τα κότσια ν' αντέξει και ν' αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί; Στα... πόδια του είναι. Ενζονζί, Λεμάρ και Ματουιντί καραδοκούν πάντως να του φάνε τη θέση στην αρχική 11άδα, τη στιγμή που οι φωνές για να μείνει εκτός βασικού σχήματος πληθαίνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK