Μία φανέλα... Παναθηναϊκού άναψε τη σπίθα στο Καραϊσκάκη

Η Εθνική Ελλάδας ήταν απόλαυση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Γιβραλτάρ όμως στο ένα πέταλο του "Καραϊσκάκης" υπήρξε αναστάτωση και ξύλο. Διαβάστε το λόγο για τα έκτροπα.

Ούτε σε ματς-γιορτή που η Ελλάδα πετυχαίνει πολλά γκολ (4-0 το Γιβραλτάρ) και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα μπαράζ του Μουντιάλ δεν μπορούμε να το ευχαριστηθούμε 100%.

Αιτία αυτή τη φορά διάφορες "ομορφιές" που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους (λίγο μετά το τρίτο γκολ της "γαλανόλευκης"), με οπαδούς στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης"  να πιάνονται στα χέρια!

Το περιστατικό άρχισε όταν κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι στη Θύρα 8 καθόταν φίλαθλος φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού. Αλλοι οπαδοί που κάθονταν στη Θύρα 7 επιχείρησαν να εισέλθουν στην 8 για να ζητήσουν το λόγο όπως και έγινε. Ακολούθησε σύρραξη αλλά και υβριστικό σύνθημα για τον "ερυθρόλευκους" και τον Πειραιά μέχρι που, ευτυχώς, ήρθε το τέταρτο γκολ της Εθνικής που ηρέμησε κάπως τα πνεύματα.

Η ένταση συνεχίστηκε για πέντε λεπτά και εκτονώθηκε αφενός από τον υπόλοιπο κόσμο που φώναζε "Ελλάς, Ελλάς" . Εν τω μεταξύ ο οπαδός που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού διασώθηκε από τους σεκιούριτι του γηπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: