Ήρθε, αλλά δεν παίζει ο Κονέ

Ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς αναγκάζει τον Παναγιώτη Κονέ να επιστρέψει στην Ιταλία και να μην τίθεται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της Τετάρτης με την Νότιο Κορέα. Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ σε όλους τους διεθνείς από τη FIFA.

Ήρθε, αλλά δεν παίζει ο Κονέ
INTIME SPORTS

Ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα συγκεντρώθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την μίνι προετοιμασία ενόψει του φιλικού αγώνα με την Νότιο Κορέα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5/3, 19:00) στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Οι Έλληνες διεθνείς προπονήθηκαν για περίπου μία ώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τον Φερνάντο Σάντος να πραγματοποιεί και οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους το προηγούμενο διήμερο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την εμφάνισή του έκανε και ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος, όμως, δεν προπονήθηκε και δεν θα δώσει το παρών στο φιλικό με τη Νότιο Κορέα, καθώς από το τελευταίο παιχνίδι της Μπολόνια αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στους προσαγωγούς. Μάλιστα, την Τρίτη 4/3 αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Ιταλία, για να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Εξάλλου, πριν από την προπόνηση της Εθνικής την Καθαρά Δευτέρα, ιατρικό κλιμάκιο της FIFA διενήργησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ σε όλους τους διεθνείς, οι οποίοι έδωσαν δείγμα ούρων, αλλά και αίματος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η αυριανή προπόνηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ της Ν.Κορέας θα φιλοξενηθεί στις 17:00 στο Καραϊσκάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK