Χρυσός βαθμός στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολάρα Τζαβέλλα!

Με βολίδα του Τζαβέλλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Εθνική ομάδα έσωσε την παρτίδα στο παιχνίδι με τη Βοσνία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (1-1). Είχαν προηγηθεί οι Βόσνοι σ' ένα επεισοδιακό ματς με διακοπή και δύο αποβολές παρουσία του Αλέξη Τσίπρα!

Χρυσός βαθμός στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολάρα Τζαβέλλα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θα μας επιτρέψετε να πούμε ότι η Εθνική ήταν κατά βάση τυχερή. Βεβαίως οι ισχυροί ορίζουν την τύχη τους ή τουλάχιστον την κυνηγούν μέχρι τέλους. Και αυτό το έκαναν με συνέπεια οι παίκτες του Σκίμπε μέχρι να σφυρίξει ο ρέφερι τη λήξη.

Κάλλιστα πάντως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε να αποχωρήσει ηττημένο. Στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο αντίπαλος ήταν ξεκάθαρα καλύτερος και σαφώς πιο δημιουργικός, η Βοσνία όχι μόνο προηγήθηκε (το φάουλ του Πιάνιτς έκανε τη διαδρομή δοκάρι-πλάτη Καρνέζη-δίχτυα) αλλά άγγιξε και άλλο γκολ εκμεταλλευόμενη την ελληνική ανυπαρξία στο χώρο του κέντρου.

Προς τιμήν τους πάντως οι διεθνείς δεν άφησαν το ματς, ούτε συμβιβάστηκαν με την τύχη τους. Στην επανάληψη ήταν σαφώς βελτιωμένοι και πιο αποφασιστικοί, ρίσκαραν περισσότερο και παρά το γεγονός ότι ο Σκίμπε καθυστέρησε τις αλλαγές, η ομάδα έγινε πιο απειλητική. Το δοκάρι του Φορτούνη στο 55' μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Το γκολ όμως δεν ερχόταν. Ούτε και όταν στο γήπεδο έμειναν 20 ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολών του Παπαδόπουλου και του Τζέκο μετά από μία ομαδική κοκορομαχία. Αργησε να μπει δεύτερος φορ στο παιχνίδι (Καρέλης στο 86') ενώ και η κούραση άρχισε να παίζει το δικό της ρόλο. Πριν τελειώσουν όλα και η Βοσνία πιάσει την Ελλάδα στη βαθμολογία, εμφανίστηκε ο Τζαβέλλας. Το αριστερό του άπιαστο σουτ έστειλα την μπάλα στα δίχτυα των Βόσνιων την ώρα που συμπληρωνόταν και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης (60' Γιαννιώτας), Σταφυλίδης, Μάνταλος (87' Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70' Σούνιτς), Ζουκάνοβιτς, Βράνιες, Κολάσινατς, Χαΐροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Λούλιτς, Τζάτζαλο, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς (84' Τζούριτς), Τζέκο

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Βέλγιο 12

2. Ελλάδα 10

3. Βοσνία 7

4. Εσθονία 3

5. Κύπρος 3

6. Γιβραλτάρ 0

TO LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK