Η συγνώμη της Σαουδικής Αραβίας για την ασέβεια

Οι Μουσουλμάνοι παίκτες της Σ. Αραβίας αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή και να παραταχθούν σε σειρά, για να τιμήσουν τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, όμως αργότερα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε συγνώμη για το συμβάν.

Το γύρο του κόσμου έκανε η ενέργεια των παικτών της Σαουδικής Αραβίας να μην τηρήσουν ττην ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, στο παιχνίδι με την Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγο αργότερα πήρε την κατάσταση στα χέρια της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της χώρα, ζητώντας συγνώμη για το συμβάν με επίσημη ανακοίνωση:

"Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας εκφράζει τη λύπη της για τη συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστώνά και ζητά συγγνώμη ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι παίκτες δεν είχαν καμία πρόθεση να αγνοήσουν τις μνήμες των θυμάτων ή των οικογενειών τους".

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!