Έμεινε με τα εσώρουχα ο Μπουφόν!

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε χάρισε τη νίκη στην Ιταλία κόντρα στα Σκόπια όμως εκείνος που έκλεψε την παράσταση στο φινάλε ήταν ο Μπουφόν που έμεινε με τα... εσώρουχα (φωτογραφίες)!

Έμεινε με τα εσώρουχα ο Μπουφόν!

Η Ιταλία τα βρήκε... σκούρα απέναντι στα Σκόπια και χρειάστηκε να αναλάβει δράση ο Τσίρο Ιμόμπιλε, με τον στράικερ της Λάτσιο να σκοράρει δις στο τελευταίο 20λεπτο και να χαρίζει τη νίκη στην "σκουάντρα ατζούρα", επεκτείνοντας παράλληλα σε 53 ματς το αήττητο σερί της σε προκριματικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Ούτε όμως αυτός ούτε και ο Αντρέα Μπελότι που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική Ιταλίας στο πρώτο του ματς ως βασικός τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε αφού εκείνος που επισκίασε άπαντες ήταν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Έμεινε με τα εσώρουχα ο Μπουφόν!

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας άφησε τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να φοράει το σορτσάκι του, με την εικόνα του 38χρονου πορτιέρε που είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχα και πανηγύριζε μπροστά στους εκδρομείς οπαδούς της Ιταλίας να είναι "συλλεκτική".

Ο ΜΠΟΥΦΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ:

epa05578845 Italy's goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates after the FIFA World Cup 2018 qualifying soccer match between Macedonia and Italy at the Filip II Arena in Skopje, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, 09 October 2016. Italy won 3-2. EPA/VALDRIN XHEMAJ
epa05578845 Italy's goalkeeper Gianluigi Buffon celebrates after the FIFA World Cup 2018 qualifying soccer match between Macedonia and Italy at the Filip II Arena in Skopje, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, 09 October 2016. Italy won 3-2. EPA/VALDRIN XHEMAJ EPA

News 24/7

24MEDIA NETWORK