"Καίει" τον Μεδέλ η χυδαία φράση σε Αργεντινό διαιτητή

Ο Γκάρι Μεδέλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς της Παραγουάης με την Χιλής και κινδυνεύει να δει αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια της "σελέστε" από τις εξέδρες. Αιτία η υβριστική φράση που ξεστόμισε στον διαιτητή για όλους τους... Αργεντινούς!

"Καίει" τον Μεδέλ η χυδαία φράση σε Αργεντινό διαιτητή

Στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 (2/9) η Χιλή όχι μόνο γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Παραγουάη στην Ασουνσιόν αλλά είδε και τον Γκάρι Μεδέλ να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις με απευθείας κόκκινη κάρτα.

"Καίει" τον Μεδέλ η χυδαία φράση σε Αργεντινό διαιτητή

Δυστυχώς για την δις κάτοχο του Copa America, ενδέχεται να στερηθεί όχι μόνο για ένα αλλά για πολλά περισσότερα ματς τον ικανότατο μέσο της Ίντερ, εξαιτίας μίας υβριστικής φράσης που απηύθυνε στον Αργεντινό διαιτητή, Νέστορ Πιτάνα, όπου προσέβαλε όλους τους συμπατριώτες του.

"Στο 93ο λεπτό απέβαλα τον αρχηγό της φιλοξενούμενης ομάδας, Γκάρι Μεδέλ, το Νο 17, με απευθείας κόκκινη επειδή χρησιμοοποίησε ένα προσβλητικό λεξιλόγιο φωνάζοντάς μου : "Γιοι χιλιάδων πουτ@@@@ εσείς από την Αργεντινή", έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, όπως αποκάλυψε με σημερινές του δηλώσεις ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Χιλής, Γουιγκμπέρτο Ντουάρτε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK