Ποιος Φεκίρ και ποιο Μουντιάλ; Ο Κλοπ το'ριξε στις μπύρες!

Καλές οι μεταγραφές, καλή η πώρωση με το Μουντιάλ όμως όλοι λίγο πολύ χρειάζονται διακοπές και ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να (μας) το υπενθυμίσει με εντυπωσιακό τρόπο. Δείτε PHOTOS!

Liverpool coach Juergen Klopp during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP)
Liverpool coach Juergen Klopp during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP) AP

Φέτος είχε μία πολύ αγχωτική σεζον με την Λίβερπουλ καθώς έφτασε στις 26 Μαΐου να διεκδικεί το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (ήρθε δυστυχώς για αυτόν η ήττα με 3-1 από την Ρεάλ στο Κίεβο) ενώ από τις αρχές του Ιουνίου οι "κόκκινοι" έδειξαν διάθεση να φουλάρουν στο μεταγραφικό παζάρι, αρχικά αποκτώντας τον Φαμπίνιο από την Μονακό και κατόπιν φτερτάροντας με τον Φεκίρ της Λιόν.

Το τελευταίο deal ναυάγησε στο... παρά πέντε και οι παίκτης έμεινε στην γαλλική ομάδα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να ρίξει ψυχολογικά τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έφτιαξε τις βαλίτσες του και μαζί με τη σύντροφό του Ουλόα έφυγε για τον αγαπημένο του τουριστικό προορισμό, το Σεντ Τροπέ.

Εκεί δεν ήταν φυσικά μόνος αφού οι δαιμόνιοι παραράτσι τον εντόπισαν και τον απαθανάτισαν σε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, με τον Γερμανό -που έχει πάρει ήδη... χρώμα- να απολαμβάνει μπύρα και κάπνισμα και να παίζει ακόμα και μπάλα. Ο Φεκίρ και το Μουντιάλ δεν μπορούν να... αλλάξουν τον Κλοπ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK