Μουντιάλ 48 ομάδων: Ο Μαραντόνα εξηγεί γιατί θα είναι καλύτερο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο αποκάλυψε πρόσφατα τις προθέσεις του για αύξηση των ομάδων της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε 48 και όπως φαίνεται βρήκε έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο με το... καλημέρα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα άκουσε τις σκέψεις του προέδρου της FIFA και έσπευσε να συμφωνήσει μαζί του.

"Σύντομα θα συναντήσω τον Ινφαντίνο, αλλά σας λέω από τώρα πως συμφωνώ μαζί του για την αύξηση σε 48 των ομάδων στο Μουντιάλ. Είναι κάτι που θα βοηθήσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους να δούνε ν' αγωνίζονται όλα τα μεγάλα αστέρια. Είναι μια καλή πρόταση και θα τη στηρίξω", υποστήριξε ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, από το Βατικανό όπου βρίσκεται για το δεύτερο φιλανθρωπικό "παιχνίδι της ειρήνης".

Για όσους δεν έχετε ακούσει την πρόταση του Ελβετού παράγοντα, αυτή προβλέπει ότι οι 16 από τις 48 ομάδες θα αποκλειστούν μετά από μόλις ένα νοκ άουτ αγώνα (θα συμμετάσχουν 32 ομάδες ενώ 16 θα προκριθούν απ' ευθείας στους ομίλους) και η συνέχεια της διοργάνωσης θα εξελιχθεί ως έχει τώρα, δηλαδή με 32 ομάδες σε ομίλους και στη συνέχεια μονοί νοκ άουτ αγώνες.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...