Το mind games του Τιμ Κρουλ

Ο Τιμ Κρουλ χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά της ώρας και δύο επεμβάσεις για να στείλει την Ολλανδία στην επόμενη φάση. Η ικανότητά του στις εκτελέσεις πέναλτι δεν ήταν αρκετή. Χρειάστηκε το κάτι παραπάνω και το βρήκε...

Το mind games του Τιμ Κρουλ

Αρκετά χρόνια μετά από τα "θεατρικά" του Μπρους Γκρόμπελααρ και λιγότερα από εκείνα του Γέρζι Ντούντεκ, ο Κρουλ εφάρμοσε τα δικά του mind games και βγήκε νικητής.

Στο πρώτο πέναλτι, του Σέλσο Μπόρζες, βγήκε μέχρι τη μικρή περιοχή, έμεινε για λίγο στο κέντρο, έπεσε αριστερά και για χιλιοστά δεν έσωσε το πρώτο σουτ. Στη συνέχεια, περπατάει στα δεξιά του, πέφτει στα αριστερά του και σώζει την προσπάθεια του Μπράιαν Ρουίς. Για το 3ο πέναλτι, του Τζιανκάρλο Γκονσάλες, πράττει το ίδιο και ξανά αποτυγχάνει να αποκρούσει για πολύ λίγο.

Στο 4ο πέναλτι, του Κρίστιαν Μπολάνιος, το τελετουργικό είναι αντίθετο. Περπατάει αριστερά πριν από την εκτέλεση και πέφτει δεξιά. Ο Κοσταρικανός σκοράρει, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ. Στο 5ο και τελευταίο πέναλτι της Κόστα Ρίκα, βγαίνει ξανά στα όρια της μικρής περιοχής, περπατάει στα δεξιά του, πέφτει στα αριστερά και διώχνει την προσπάθεια του Μάικλ Ουμάνια.

Ιδού και τα πειστήρια

Το πρώτο πέναλτι που έδιωξε ο Κρουλ:

Το δεύτερο πέναλτι που έδιωξε ο Κρουλ:

Το mind games του Τιμ Κρουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK