Και ξένος υποψήφιος για τον πάγκο της Βραζιλίας

Το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν ακούστηκε τυχαία για τον πάγκο της Βραζιλίας. Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι θ' αποτελέσει παρελθόν, ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ξένος.

Και ξένος υποψήφιος για τον πάγκο της Βραζιλίας

Φαβορί για τη θέση θεωρείται ο 53χρονος Τίτε, πρώην προπονητής της Κορίνθιανς, αλλά το ενδεχόμενο ν' αναλάβει τα ηνία ένας μη Βραζιλιάνος για πρώτη φορά στα χρονικά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αφού το σοκ από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπήρξε πολύ μεγάλο. Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις ολικής αναδιάρθρωσης του ποδοσφαίρου στη χώρα του καφέ, από τα χαμηλότερα κλιμάκια μέχρι την πρώτη ομάδα, αφού οι επικεφαλής έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι σε επίπεδο εξέλιξης / εκμετάλλευσης ταλέντων έχουν μείνει πίσω.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν το πρώτο όνομα ξένου προπονητή που συζητήθηκε. Λογικό, δεδομένου ότι κατάγεται από την Πορτογαλία (ίδια γλώσσα), είναι ήδη επιτυχημένος και έχει συνεργαστεί με αρκετούς διεθνείς. Ο ίδιος φέρεται ν' αρνήθηκε την πρόταση των Βραζιλιάνων, αφού προέχει γι' αυτόν η Τσέλσι. Γι' αυτό και έχουν ενεργοποιηθεί τα εναλλακτικά σχέδια.

Πρώτα απ' όλα πάντως θ' ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Σκολάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK