Καλύτερα να... μασάς Ντικ Άντβοκατ!

Ο Ντικ Άντβοκατ κατάφερε να γίνει το... viral πρόσωπο του Σαββατοκύριακου, δηλώνοντας πως: "σιγά μην κερδίσει 8-0 η Σουηδία το Λουξεμβούργο"! Μαντέψτε τι έγινε στο τέλος και έμεινε... μπουκάλα η Ολλανδία (VIDEO)...

Netherlands soccer team coach Dick Advocaat attends a press conference at the Stade de France stadium in Saint Denis, north of Paris, France, Wednesday, Aug. 30, 2017. France will play against Netherlands during their World Cup Group A qualifying soccer match on Thursday, Aug.31. (AP Photo/Christophe Ena)
Dick Advocaat AP IMAGES

Θυμάστε την διαφήμιση που έλεγε: "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς"; Ο προπονητής της Ολλανδίας μάλλον δεν την είχε... δει. Αλλιώς ίσως να σκεφτόταν λίγο καλύτερα όταν δήλωνε πως είναι απίθανο να βάλουν οκτώ γκολ οι Σουηδοί το Σάββατο κόντρα στο Λουξεμβούρο.

Με... μπροστάρη τον Μάρκους Μπεργκ ( πέτυχε τέσσερα γκολ) οι... Βίκινγκς διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 8-0 και για να χάσουν τη δεύτερη θέση, πρέπει να ηττηθούν με... 6-0 από τους Ολλανδούς την τελευταία αγωνιστική!

Το βίντεο με την ατάκα του Ντικ Άντβοκατ έχει γίνει viral στο ίντερνετ με τον έμπειρο τεχνικό να δέχεται και το κλασικό... τρολάρισμα.

AP Photo/Christophe Ena

News 24/7

24MEDIA NETWORK