Με... φόρα από τον Ολυμπιακό ο Ιντέγε!

Ο Μπράουν Ιντέγε ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και η φόρμα του αυτή διατηρείται και στην... Νιγηρία με την οποία έπαιξε στα προκριματικά του Μουντιάλ (video).

Με... φόρα από τον Ολυμπιακό ο Ιντέγε!

Πέντε γκολ σε τέσσερα ματς είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός του Μπράουν Ιντέγε στη Super League και φαίνεται πως αυτό το ξεκίνημα έχει εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία του παίκτη, κάτι που φαίνεται και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο άσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός για την εθνική Νιγηρίας στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάμπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Αφρικής και έμεινε στο παιχνίδι για 73 λεπτά, διάστημα στο οποίο πρόλαβε να δώσει ασίστ για γκολ.

Με το σκορ στο 1-0 από το γκολ του Ιγουόμπι στο 33' ο Ιντέγε τροφοδότησε τον Ιχεανάτσο δέκα λεπτά αργότερα και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους "σούπερ αετούς" και ουσιαστικά να τους εξασφαλίσει τη νίκη (2-1 το τελικό σκορ).

Ο Ιντέγε ξεκίνησε το παιχνίδι στην επίθεση της Νιγηρίας έχοντας ως παρτενέρ του τον Ιχεανάτσο (σύστημα 4-4-2), ενώ επόμενη διεθνή υποχρέωση για τον επιθετικό του Ολυμπιακού είναι στις 7 Νοεμβρίου απέναντι στην Αλγερία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK