Ούτε στους 35 χώρεσε ο Βιεϊρίνια

Στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από δικό του γκολ-ποίημα. Η επιστροφή του ωστόσο στην Ελλάδα τον... έθεσε εκτός λίστας του Φερνάντο Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Από βασικός στο EURO πριν από δύο χρόνια, τώρα ούτε στην προεπιλογή.

Ούτε στους 35 χώρεσε ο Βιεϊρίνια
EUROKINISSI

Ο Φερνάντο Σάντος ενημέρωσε για τους 35 ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της εθνικής Πορτογαλίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η προεπιλογή του 63χρονου ομοσπονδιακού τεχνικού δεν έκρυβε πολλές εκπλήξεις με εξαίρεση τις απουσίες του Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Σάντος να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, και του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος άσος και αρχηγός του "δικεφάλου" μετράει συνολικά 25 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της εθνικής της πατρίδας του, και ήταν μέλος της "χρυσής" εθνικής που σήκωσε το EURO του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Μάλιστα, στη φάση των ομίλων ήταν πρώτη επιλογή για το δεξιό άκρο της άμυνας, και αγωνίστηκε ως βασικός απέναντι σε Ισλανδία, Αυστρία και Ουγγαρία αντίστοιχα, μέχρι που έχασε τη θέση του από τον Σέντρικ Σοάρες της Σαουθάμπτον.

Η ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ:

Τερματοφύλακες:Άντονι Λόπες (Λιόν), Μπέτο (Γκεζτέπε), Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Αμυντικοί:Αντούνες (Χετάφε), Μπρούνο Άλβες (Ρέιντζερς), Σέντρικ Σοάρες (Σαουθάμπτον), Ζοάο Κανσέλο (Ίντερ), Ζοζέ Φόντε (Νταλιάν Γιφάνγκ), Λουίς Νέτο (Φενέρμπαχτσε), Μάριο Ρουί (Νάπολι), Νέλσον Σεμέδο (Μπαρτσελόνα), Πέπε (Μπεσίκτας), Ράφαελ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Ρικάρντο Περέιρα (Πόρτο), Ρολάντο (Μαρσέιγ), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα).

Μέσοι:Άντριεν Σίλβα (Λέστερ), Αντρέ Γκόμες (Μπαρτσελόνα), Μπρούνο Φερνάντες (Σπόρτινγκ), Ζοάο Μάριο (Γουέστ Χαμ), Ζοάο Μουτίνιο (Μονακό), Μανουέλ Φερνάντες (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Επιθετικοί:Αντρέ Σίλβα (Μίλαν), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Έντερ (Λοκομοτίβ), Ζέλσον Μαρτίνς (Σπόρτινγκ), Γκονσάλο Γκουέδες (Βαλένθια), Νάνι (Λάτσιο), Παουλίνιο (Μπράγκα), Ρικάρντο Κουαρέσμα (Μπεσίκτας), Ρόνι Λόπες (Μονακό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK