"Ασέβεια" προς τον Μέσι από τον αδερφό του Γκριεζμάν

Η Γαλλία ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους "8" του Μουντιάλ και ο αδερφός του Αντουάν Γκριεζμάν, Τεό, έδειξε τη χαρά του εκτοξεύοντας διαδικτυακή επίθεση κατά του Μέσι (PHOTOS).

France's Antoine Griezmann, right, celebrates after scoring the penalty opening goal with France's Olivier Giroud, left, during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
France's Antoine Griezmann, right, celebrates after scoring the penalty opening goal with France's Olivier Giroud, left, during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Πριν από τέσσερα χρόνια η Γερμανία έφραξε το δρόμο της Γαλλίας προς την επιτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας, τώρα όμως η ομάδα του Ντεσάμπ φαίνεται πως θα έχει μία ακόμα ευκαιρία για να ζήσει το όνειρό της έχοντας ήδη το εισιτήριο για τους "8".

Για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να ρίξει στο καναβάτσο την Αργεντινή επικρατώντας με 4-3, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των "μπλε" ενόψει της συνέχειας αλλά πολύ περισσότερους στους οπαδούς της ομάδας.

Τρανό παράδειγμα ο αδερφός του Αντουάν Γκριεζμάν, Τεό, που όχι απλά πανηγύρισε μέσω των social media το επίτευγμα του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να "πειράξει" το μεγάλο αστέρι της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Πρώτα με μία φωτογραφία που δείχνει τον Μέσι να "τρώει πόρτα" έξω από ένα μπαρ που έχει την ονομασία "Προημιτελικά Μουντιάλ"¨, με τους Πογκμπά, Εμπαπέ και Αντουάν Γκριεζμάν να έχουν το ρόλο των... πορτιέρηδων και κατόπιν με ένα gif, που δείχνει τέσσερις Γάλλους να χορεύουν δίπλα στον Μέσι!

ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΟ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΜΕΣΙ:

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK