Διπλωματικό επεισόδιο Αγγλίας - Κολομβίας για το... Go Kane!

To πρωτοσέλιδο της "Sun" δίχασε μια και κάποιοι το θεώρησαν εύστοχο, άλλοι πάλι... φθηνό και προσβλητικό. Η ιδέα, πάντως, σήκωσε τόσο ντόρο που συζητήθηκε σε πολιτικά γραφεία και έφερε επίσημη αντίδραση από τον πρέσβη της Κολομβίας στο Νησί.

Διπλωματικό επεισόδιο Αγγλίας - Κολομβίας για το... Go Kane!

Απογοητευμένος από το πρωτοσέλιδο της "Sun" είναι ο πρέσβης της Κολομβίας στην Αγγλία, Νέστορ Οσόριο.

Ο αξιωματούχος της χώρας από τη Νότια Αμερική τοποθετήθηκε με επίσημη δήλωση για το περιβόητο... Go Kane που παραπέμπει στην Κοκαΐνη (και τα καρτέλ της Κολομβίας), αναφέροντας πως πρόκειται για λυπηρό περιστατικό:

" Είναι τουλάχιστον λυπηρό που χρησιμοποιούν μία τόσο εορταστική και φιλική διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο για να στοχοποιήσουν μία ολόκληρη χώρα και να την στιγματίσουν με ένα εντελώς εκτός θέματος ζήτημα..."

Πέραν, όμως, του "Go Kane" οι Κολομβιανοί διαμαρτυρήθηκαν και όλα τα υπόλοιπα "χτυπήματα" στο συγκεκριμένο, ιστορικό, πια πρωτοσέλιδο που ανέφεραν ότι η χώρα της λατινικής Αμερικής έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα την Σακίρα και τον καφέ.

Όλα αυτά τα θεώρησαν υποτιμητικά.

Ευτυχώς, βέβαια, η ώρα περνάει και αργότερα -ελπίζουμε- να ασχολούμαστε μόνο με το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Αγγλίας - Κολομβίας που θα κλείσει την οκτάδα των κορυφαίων ομάδων του κόσμου. Για την ιστορία, πάντως, ο κύριος Οσόριο προέλβεψε νίκη των "καφετέρος" με 3-2, ενώ παράλληλα έκλεισε και μία παμπ για να δει με συμπαντριώτες και Άγγλους φίλους του το ματς.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η SUN ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ:

Διπλωματικό επεισόδιο Αγγλίας - Κολομβίας για το... Go Kane!

News 24/7

24MEDIA NETWORK