Η γιούχα για το πρώτο 0-0 ακούστηκε μέχριΠαρίσι και Κοπεγχάγη

Το βολικό 0-0 στο Γαλλία - Δανία προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες της πλειονότητας του κοινού στο "Λουσνίκι", που περίμενε να δει μπάλα κι όχι... πασούλες!

France's Kylian Mbappe, left, and Denmark's Mathias Jorgensen struggle during the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/David Vincent)
Γαλλία Δανία AP PHOTO/DAVID VINCENT

Κακά τα ψέματα, το αναμενόμενο συνέβη στο παιχνίδι μεταξύ της Γαλλίας και της Δανίας για τον Γ' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με τις δυο ομάδες να ωφελούνται από το Χ, αφού η σειρά κατάταξής τους δεν άλλαζε, το πρώτο 0-0 στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήρθε ως φυσικό κι επόμενο σ' έναν αγώνα χωρίς φάσεις!

Οι "τρικολόρ" είχαν περισσότερη διάθεση μήπως και απειλήσουν, αλλά κι αυτοί σπατάλησαν κάθε επιθετική προσπάθεια που άρχισε με καλές προϋποθέσεις, αλλά κατέληξε στον κάδο των αχρήστων.

Μεγάλη μερίδα από τους 78.000 θεατές στο "Λουσνίκι" αντιλήφθηκε μετά το 70' τι πρόκειται να συμβεί κι άρχισε τις αποδοκιμασίες. Ιδίως για τους Δανούς, οι οποίοι καθυστερούσαν χαρακτηριστικά τον αγώνα, πετούσαν μπάλες από 'δω κι από ΄κει, άλλαζαν πάσες στην άμυνα και δεν εκδήλωναν επιθέσεις.

Καθόλου πάντως δεν τους ένοιαξε, καθώς στο τέλος φιλιούνταν κι αγκαλιάζονταν, ενώ έκαναν και "όλε" για την πρόκριση μπροστά τους "ρόλιγκανς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK