Η γιούχα για το πρώτο 0-0 ακούστηκε μέχρι Παρίσι και Κοπεγχάγη

Το βολικό 0-0 στο Γαλλία - Δανία προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες της πλειονότητας του κοινού στο "Λουσνίκι", που περίμενε να δει μπάλα κι όχι... πασούλες!

Κακά τα ψέματα, το αναμενόμενο συνέβη στο παιχνίδι μεταξύ της Γαλλίας και της Δανίας για τον Γ' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με τις δυο ομάδες να ωφελούνται από το Χ, αφού η σειρά κατάταξής τους δεν άλλαζε, το πρώτο 0-0 στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήρθε ως φυσικό κι επόμενο σ' έναν αγώνα χωρίς φάσεις!

Οι "τρικολόρ" είχαν περισσότερη διάθεση μήπως και απειλήσουν, αλλά κι αυτοί σπατάλησαν κάθε επιθετική προσπάθεια που άρχισε με καλές προϋποθέσεις, αλλά κατέληξε στον κάδο των αχρήστων.

Μεγάλη μερίδα από τους 78.000 θεατές στο "Λουσνίκι" αντιλήφθηκε μετά το 70' τι πρόκειται να συμβεί κι άρχισε τις αποδοκιμασίες. Ιδίως για τους Δανούς, οι οποίοι καθυστερούσαν χαρακτηριστικά τον αγώνα, πετούσαν μπάλες από 'δω κι από ΄κει, άλλαζαν πάσες στην άμυνα και δεν εκδήλωναν επιθέσεις.

Καθόλου πάντως δεν τους ένοιαξε, καθώς στο τέλος φιλιούνταν κι αγκαλιάζονταν, ενώ έκαναν και "όλε" για την πρόκριση μπροστά τους "ρόλιγκανς".

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.