Και όμως: η Sun τόλμησε τέτοιο πρωτοσέλιδο για το Αγγλία-Κολομβία!

H Αγγλία κοντράρεται με την Κολομβία για μία θέση στα προημιτελικά του Μουντιάλ και η αγγλική "Sun" σκέφτηκε να το... τερματίσει, βγάζοντας ένα πρωτοσέλιδο όπου ο Χάρι Κέιν είναι η δυναμική απάντηση των " λιονταριών" απέναντι στην Σακίρα, στον σπουδαίο καφέ των Νοτιοαμερικανών και σε... (PHOTO).

England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Γερμανία, Αργεντινή, Ισπανία, Πορτογαλία πήγαν... σπίτι τους, Βραζιλία και Γαλλία συνεχίζουν και αν ψάχνετε ποια από τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει απομείνει να παίξει στη φάση των "16" αυτή δεν είναι άλλη από την Αγγλία.

Το βράδυ της Τρίτης η ομάδα του Γκάρι Σαουθγκέιτ αντιμετωπίζει την εξίσου δυνατή Κολομβία με στόχο να βρεθεί στους "8" απέναντι σε μία εκ των Σουηδία ή Ελβετία και η αλήθεια είναι πως στο Νησί ζουν και αναπνέουν για αυτό το ματς που ίσως να αποτελεί το πρώτο βήμα για μία σπουδαία επιτυχία στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αν υπάρχει πάντως κάτι που μπορεί να κρατήσει κανείς από αυτό το πρώτο ματς ως πρελούδιο, τότε αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το μυθικό πρωτοσέλιδο της "Sun" που αποφάσισε να "κιτρινίσει" σε απίστευτο βαθμό για να κάνει τον κόσμο να δημιουργήσει συνειρμούς με την Κολομβία και μία σκληρή ναρκωτική ουσία.

Τι αναφέρει αυτό; Τα εξής: "Καθώς τα 3 λιοντάρια αντιμετωπίζουν ένα έθνος που έδωσε στον κόσμο την Σακίρα, σπουδαίο καφέ και ε, άλλα πράγματα, εμείς λέμε Πάμε Κέιν".

Εννοείται πως με τη φράση "Go Kane" θέλουν να κάνουν λογοπαίγνιο (;) με μία άλλη λέξη που ακούγεται πάνω-κάτω η ίδια αλλά που μας παραπέμπει σε Πάμπλο Εσκομπάρ και στη διακίνηση ναρκωτικών που βρίσκεται σε υψηλό ποσοστό στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Και όμως: η Sun τόλμησε τέτοιο πρωτοσέλιδο για το Αγγλία-Κολομβία!

Θα καταφέρει η Αγγλία να περάσει το εμπόδιο της Κολομβίας και να επιστρέψει σε προημιτελικά Μουντιάλ μετά το 2006;

News 24/7

24MEDIA NETWORK