Κάνουν πλάκα στον Μέσι; Το δωμάτιό του έχει θέα τον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση της Αργεντινής στους "16" του Μουντιάλ, ωστόσο τον περιμένει μία μάλλον... δυσάρεστη έκπληξη στο Καζάν ενόψει του "τελικού" με την Γαλλία (VIDEO).

Κάνουν πλάκα στον Μέσι; Το δωμάτιό του έχει θέα τον... Κριστιάνο Ρονάλντο!
AP PHOTO/RICARDO MAZALAN, AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Το βράδυ της Τρίτης μόνο ονειρεμένο μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Λιονέλ Μέσι. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να το "βαφτίσει" κανείς από τη στιγμή που ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα όχι μόνο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά σε αυτό το Μουντιάλ (έγινε μόλις ο τρίτος Αργεντινός που σκοράρει σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ μετά τους Μαραντόνα και Μπατιστούτα) αλλά οδήγησε την "αλμπισελέστε" στη φάση των "16".

Πλέον, η νέα πρόκληση για τον 31χρονο άσο ακούει στο όνομα Γαλλία μιας που είναι η ομάδα που "ψάρεψε" η ομάδα του Σαμπαόλι από τον 3ο όμιλο, με τον Μέσι να έχει πάντως μπροστά του μία ακόμα "πρόκληση".

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal of his team during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal of his team during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Αυτή δεν έχει να κάνει με τα του γηπέδου αλλά εκτός των τεσσάρων γραμμών και συγκεκριμένα αφορά τη διαμονή της Αργεντινής στο ξενοδοχείο "Il Ramada". Όχι, δεν υπάρχει κάποι πρόβλημα με τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο στο Καζάν (τεσσάρων αστέρων γαρ) αλλά με τη... θέα που έχει το δωμάτιο του Μέσι, καθώς θα είναι υποχρεωμένος να βλέπει τον... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συγκεκριμένα ένα τεράστιο γκράφιτι με το πρόσωπο του Πορτογάλου, το οποίο καλύπτει μία ολόκληρη πολυκατοικία που βρίσκεται απέναντι στο ξενοδοχείο, με το γκράφιτι αυτό να φτιάχνεται έναν χρόνο πριν.

Συγκεκριμένα ενόψει της επίσκεψης της εθνικής Πορτογαλίας στο Καζάν για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το καλοκαίρι του 2017, μόνο που τώρα θα κάνει... παρέα στον Μέσι!

Όπως μάλιστα έγραψε ένας "κακοπροαίρετος" φίλαθλος στα social media, αναπαράγοντας την είδηση, αυτός είναι ένας καλός λόγος "για να μην ανοίξει ποτέ το παράθυρο στο δωμάτιό του ο Αργεντινός...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK