Καρίγιο μετά από 36 χρόνια, 4 ημέρες και... 205 λεπτά!

Από το "Ριαθόρ" της Λα Κορούνια στο "Φισχτ Στάντιουμ" του Σότσι. Από τον Γκιγέρμο Λα Ρόσα στον Αντρέ Καρίγιο το πρώτο γκολ του Περού σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Peru's Andre Carrillo, right, celebrates with Peru's Yoshimar Yotun, left and Peru's Christian Cueva, after scoring his side's opening goal during the group C match between Australia and Peru, at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Αντρέ Καρίγιο AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Το μονοκόμματο σουτ του Αντρέ Καρίγιο που κατέληξε στα δίχτυα των Αυστραλών για το 1-0 του Περού στο 18' του αγώνα πέρασε μεμιάς στην ιστορία.

Ήταν το πρώτο της "μπλανκιρόχα" στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από εκείνο που είχε πετύχει ο Γκιγέρμο Λα Ρόσα στο συντριπτικό 5-1 από την Πολωνία του Λάτο, του Μπόνιεκ και του Ζμούντα στις 22 Ιουνίου του 1982. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχαν δώσει οι Περουβιανοί στη διοργάνωση της Ισπανίας και το πιο πρόσφατο ως την πρεμιέρα του τρέχοντος τουρνουά στη Ρωσία.

Μόνο που οι "Ίνκας" δεν σκόραραν ούτε με τη Δανία ούτε με τη Γαλλία, χάνοντας αμφότερα τα παιχνίδια με 1-0, με αποτέλεσμα το τέρμα του Καρίγιο να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού. Ασχέτως αν για τους Αυστραλούς ήταν... μαχαιριά στην καρδιά! Πριν από το 2-0 του Γκερέρο που τους... σκότωσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK