"Και αυτοί οι Αντετοκούνμπο έναν ποδοσφαιριστή δεν βγάλανε..."

Πηγή έμπνευσης για βιτριολικά σχόλια από τους twitterάδες αποτέλεσε η συντριβή της Εθνικής από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Η Ρωσία που έγινε... Μύκονος, η έξοδος του Κουφοντίνα, τ' αδέρφια Αντετοκούνμπο που δεν παίζουν μπάλα, ο Τζιόλης που μαζεύει ελιές και ο Σαλπιγγίδης έγιναν trends στη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ(Α) ΤΖΙΟΛΗΣ(Α) ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΚΡΑΜΑΡΙΤΣ(Α) ΤΖΙΟΛΗΣ(Α) ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική δεν τα κατάφερε και υποκύπτοντας σε αρκετά αμυντικά λάθη ηττήθηκε με 4-1 από την Κροατία στον πρώτο αγώνα των μπαράζ.

Η εμφάνιση των παικτών του Μίκαελ Σκίμπε δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να τα... ακούσουν από τους χρήστες του twitter που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας το hashtag #CROGRE.

Δείτε τα καλύτερα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK