Με ποιον θα πάει τώρα στο τέρμα η Αργεντινή;

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Ρομέρο και η έλλειψη εναλλακτικών φέρνουν σε τρομερά δύσκολη θέση τον Χόρχε Σαμπάολι. Ποιος θα είναι ο φύλακας-άγγελος της "αλμπισελέστε" στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Argentina's goalkeeper Sergio Romero listens to national anthems during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Σέρχιο Ρομέρο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Από τη μία έχεις έναν 36χρονο γκολκίπερ (Βίλι Καμπαγέρο) που μέτρησε όλες κι όλες 9 συμμετοχές (3 στο πρωτάθλημα, 6 σε κύπελλο) με την πέμπτη ομάδα της Αγγλίας (Τσέλσι). Από την άλλη έχεις έναν 31χρονο (Φράνκο Αρμάνι), ο οποίος έγινε το Νο1 της Ρίβερ Πλέιτ και δεν έχει μία διεθνή συμμετοχή ως τώρα στην καριέρα του.

Τι επιλέγεις;

Ο Χόρχε Σαμπάολι βρίσκεται ορθός μπροστά σε αυτό το αναπάντητο δίλημμα. Διότι το απρόοπτο πρόβλημα με τον Σέρχιο Ρομέρο (γόνατο) τού ανατρέπει όλα τα πλάνα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσει το τουρνουά (1,5 μήνα έξω) και ήδη στη θέση του κλήθηκε ο Γκουζμάν της μεξικάνικης Τίγκρες. Ο οποίος όμως δεν έχει καμία ελπίδα να χριστεί λόγω των κακών σχέσεών του με ομοσπονδία - εκλέκτορα.

Μοιραία ο κλήρος πέφτει σ' έναν ανενεργό γερόλυκο κι έναν άπειρο.

Ποιος να του το πει και ποιον να πιστέψει ο Σαμπάολι πως 20 ημέρες πριν από τη σέντρα στη Ρωσία έμεινε χωρίς βασική επιλογή στο τέρμα.

Λέτε να προκύψει κάποιος... Γκοϊκοετσέα; Όπως τότε το '90;

News 24/7

24MEDIA NETWORK