Με τέτοιο ερωτικό μήνυμα από την Αντονέλα, έτοιμος για... χατ-τρικ ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει έξτρα πίεση στους ώμους τους μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα της Αργεντινής στην εκκίνηση του Μουντιάλ, όμως η σύντροφός του τον πιστεύει και του το έδειξε με ένα τρομερό μήνυμα...

Newlyweds Lionel Messi and Antonella Roccuzzo kiss while posing for photographers on the red carpet after tying the knot in Rosario, Argentina, Friday, June 30, 2017. About 250 guests, including teammates and former teammates of the Barcelona star, attended the highly anticipated ceremony. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Newlyweds Lionel Messi and Antonella Roccuzzo kiss while posing for photographers on the red carpet after tying the knot in Rosario, Argentina, Friday, June 30, 2017. About 250 guests, including teammates and former teammates of the Barcelona star, attended the highly anticipated ceremony. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Σίγουρα θα ήθελε να έχει καλύτερη ψυχολογία την ημέρα που συμπληρώνει 31 χρόνια ζωής, ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε το ματς με την Νιγηρία σε λίγα 24ωρα να έχει χαρακτήρα τελικού τόσο για την Αργεντινή όσο και για τον ίδιο.

Ο Λιονέλ Μέσι καλείται απέναντι στους "σούπερ αετούς" να πάρει την "αλμπισελέστε" από το χεράκι και να δώσει απάντηση στους επικριτές του μέσω μίας νίκης-πρόκρισης και ενόψει του αγώνα αυτού πήρε ένα από τα ωραιότερα δώρα που θα μπορούσε να περιμένει.

Εκείνη που έκανε το εντυπωσιακό... αμπαλάζ ήταν η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο, η οποία δημοσίευσε στο Instagram το μήνυμά της προς τον "Pulga" συνοδευόμενο από 8 οικογενειακές φωτογραφίες, και το οποιό έγραφε:

"Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου, σε αγαπάμε πάρα πολύ!!! Σε ευχαριστώ που με έκανες την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου και για την οικογένεια που φτιάξαμε.

Είσαι ο μεγαλύτερός μας ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος σήμερα και ΠΑΝΤΑ, αγάπη μου".

Θα καταφέρει η Αργεντινή να νικήσει την Νιγηρία και να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Μουντιάλ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK