Με τέτοιο "λιοντάρι" κάτω απ' τα γκολπόστ βρήκες το δρόμο σου!

Μετά από 28 χρόνια η Αγγλία γιορτάζει την επιστροφή της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Οι... πεινασμένοι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκειτ νίκησαν τους Σουηδούς με 2-0 και χάρη στον εξαιρετικό πορτιέρε Τζόρνταν Πίκφορντ πήραν άνετα την πρόκριση, περιμένοντας πλέον ή την Κροατία ή την Ρωσία.

Με τέτοιο "λιοντάρι" κάτω απ' τα γκολπόστ βρήκες το δρόμο σου!

Τι έλειπε από την εθνική Αγγλίας τόσα χρόνια για να κάνει υπερβάσεις; Πάθος, σοβαρότητα κι ένας σταθερός τερματοφύλακας.

Όλα αυτά τα βρήκε ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ, συνθέτοντας μία ομάδα... πεινασμένων λιονταριών που δείχνουν ικανά για μεγάλα πράγματα!

Οι Άγγλοι, έπειτα από 28 χρόνια... φαγούρας επέστρεψαν στην τετράδα των κορυφαίων εθνικών ομάδων του πλανήτη, ευελπιστώντας να πάνε στον τελικό της 15ης Ιουλίου επιχειρώντας να φέρουν την κούπα στο... σπίτι της.

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και μ' έναν απίθανο Τζακ Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια, ο Κέιν και η παρέα του πέταξαν εκτός συνέχειας Μπεργκ και Σουηδία, επικρατώντας με 2-0 σκορ.

Το πρώτο γκολ των "λιονταριών" πέτυχε στο 30' ο Μαγκουάιρ με κεφαλιά, ενώ ο Άλι με τον ίδιο τρόπο στο 59' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πλέον, οι Άγγλοι περιμένουν τη βραδινή αναμέτρηση Ρωσίας - Κροατίας για να μάθουν ποια από τις δύο θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους προς τον μεγάλο τελικό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK