Με την όρεξη θα μείνουν όσοι... ορέγονται τον προπονητή της Αγγλίας

Η εξαιρετική πορεία της εθνικής Αγγλίας έπειτα από αρκετά χρόνια σε Παγκόσμιο Κύπελλο έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ήδη ακούγονται... σειρήνες όσον αφορά το μέλλον του μια και την περίπτωσή του καλοβλέπουν ομάδες της Πρέμιερ γράφουν στο Νησί.

England head coach Gareth Southgate gestures to the stands at the end of the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Γκάρεθ Σαουθγκέιτ AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τα "λιοντάρια" έχουν βρει τον κατάλληλο... θηριοδαμαστή, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία μέχρι τους 4 του Μουντιάλ, φλερτάροντας παράλληλα με την κατάκτηση του τροπαίου μετά το μακρινό 1966.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, λοιπόν, που έχει καταφέρει να φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές βλέπει τη δημοτικότητα του να... πετάει και τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ να τον φέρνουν ψηλά στις λίστες ομάδων της Premier.

Ωστόσο, ο 47χρονος τεχνικός έχει κλείσει τ' αυτιά του, διαρρέοντας -σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Νησί- ότι δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από την εθνική ομάδα είτε κατακτήσει είτε όχι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σάουθγκεϊτ πιστεύει πως στη Ρωσία έγινε η αρχή κι ότι τώρα είναι που ξεκινάει η ομάδα να χτίζεται γι' αυτό θέλει να την οδηγήσει στην τελική φάση του Euro το 2020 κι έπειτα να πάει σ' ένα ακόμη Μουντιάλ.

Για την ιστορία ο τεχνικός των "λιονταριών" λαμβάνει από την ομοσπονδία 3.000.000 λίρες, όμως σύντομα αναμένεται να τον καλέσουν για αύξηση, άλλωστε του αξίζει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK