Μία Ιταλίδα καλλονή "έβαλε φωτιά" στους Άγγλους οπαδούς!

Η Ιταλία είναι απούσα από το Μουντιάλ όμως αυτό δεν εμποδίζει την Κλαούντια Ρομάνι να κάνει προγνωστικά για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και να δείχνει τις προτιμήσεις της (PHOTO)!

Μία Ιταλίδα καλλονή "έβαλε φωτιά" στους Άγγλους οπαδούς!

Ποιος είπε πως οι Ιταλοί κάνουν αποχή από το... ποδόσφαιρο; Ναι, είναι βαθιά πληγωμένοι καθώς η αγαπημένη τους "σκουάντρα ατζούρα" έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1958 (ας όψεται η Σουηδία), ωστόσο ο βασιλιάς των σπορ αποτελεί πάθος και τρέλα και στη γειτονική χώρα ασχολούνται και με το παραπάνω για τη διοργάνωση.

Υπάρχει άλλωστε και το παράδειγμα της Κλαούντια Ρομάνι που έρχεται να προσυπογράψει την παραπάνω διαπίστωση. Το διάσημο μοντέλο από την Ιταλία δεν διστάζει να εκφράζει τις συμπάθειες που έχει σε κάποιες εκ των 32 ομάδων του τουρνουά και η τελευταία που απόλαυσε τη στήριξή της ήταν η εθνική Αγγλίας πριν τον αγώνα της με το Βέλγιο.

Μία Ιταλίδα καλλονή "έβαλε φωτιά" στους Άγγλους οπαδούς!

Εντάξει, δεν έφερε και πολύ γούρι στα "τρία λιοντάρια", ωστόσο δεν είναι και λίγο πράγμα μία καλλονή από την Ιταλία να φωτογραφίζεται για τις ανάγκες περιοδικού φορώντας μαγιό αλλά και κρατώντας κασκόλ στα χρώματα της Αγγλίας.

Όπως άλλωστε έγραψε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram "το Βέλγιο είναι μία σπουδαία χώρα με υπέροχους και φιλικούς ανθρώπους... αλλά τα χρόνια που έζησα στο Λονδίνο είναι για πάντα στην καρδιά μου!!!"

Αγγλία ή Βέλγιο θα προχωρήσουν περισσότερο στο Μουντιάλ της Ρωσίας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK