Μια πρόκριση που κρίθηκε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι

Η Ελβετία έμεινε στο 0-0 με τη Βόρεια Ιρλανδία στη Βασιλεία, αλλά προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2018, καθώς είχε νικήσει 1-0 στο Μπέλφαστ. Βέβαια το πρώτο παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ.

Μια πρόκριση που κρίθηκε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι

Η πρώτη χώρα που προκρίνεται στα τελικά του Μουντιάλ του 2018 μέσω των μπαράζ έγινε η Ελβετία. Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Βόρειο Ιρλανδία στο "St. Jakob-Park" της Βασιλείας, αλλά είχε νικήσει 1-0 πρώτο ματς.

Ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, ο οποίος είχε σκοράρει στο πρώτο ματς, εκμεταλλευόμενος ένα... ανύπαρκτο πέναλτι, κατάφερε και στο δεύτερο να γίνει ο πολυτιμότερος, αφού στις καθυστερήσεις έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα, έπειτα από κεφαλιά του Τζόνι Έβανς!

Η Βόρεια Ιρλανδία που είχε γίνει... η αγαπημένη των φιλάθλων στο πρόσφατο Euro λόγω... Will Grigg's on fire δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ, στο οποίο θα βρεθεί για 4η συνεχόμενη φορά η Ελβετία.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ, Σερ, Ακάντζι, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκρανίτ Τζάκα, Ζακαριά, Τζεμαϊλί (61' Μεχμέντι), Σατσίρι (80' Φρόιλερ), Τσούμπερ, Σεφέροβιτς (86' Εμπολό).

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΜακΓκόβερν, Χιουζ, Τζόνι Έβανς, ΜακΌλεϊ, Μπραντ, Νόργουντ (75' Ματζένις), Στίβεν Ντέιβις, Σάβιλ, Γουόρντ (74' Τζόρνταν Τζόουνς), Ντάλας, Γουάσινγκτον (82' ΜακΝερ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK