Μία... σπόντα, μία πρόκριση για τη Σουηδία

Η Σουηδία πανηγυρίζει την πρόκρισή της στις 8 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ, αφού κατάφερε να νικήσει τουςδυσκολοκατάβλητους Ελβετούς με 1-0 χάρη σε γκολ του Φόρσμπεργκ. Η παρέα του Μπεργκ περιμένει πλέον τον αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι Αγγλία - Κολομβία (VIDEO).

Μία... σπόντα, μία πρόκριση για τη Σουηδία

Στέλνοντας την Ιταλία εκτός Μουντιάλ, η Σουηδία έμοιαζε ότι μπορεί να γίνει μία ομάδα... έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δείχνει να τα καταφέρνει.

Το σύνολο του Γιάνε Άντερσον, χωρίς τον μεγάλο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει απελευθερωθεί και βρίσκει τρόπους να κερδίζει έστω και με ποδοσφαιριστές που δεν είναι σταρ στο επίπεδο του άσου των Γκάλαξι.

Οι Σουηδοί, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης (3/7) πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας των Ελβετών με 1-0 χάρη σε γκολ του Φόρσμπεργκ στο 66'...

Το "10" των Σουηδών βρήκε δίχτυα στο 14ο σουτ που επιχείρησε στη διοργάνωση, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Για να καταλήξει βέβαια η μπάλα στα δίχτυα προηγήθηκε μία σπόντα στα πόδια αμυντικού των Ελβετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι νικητές θα μπορούσαν διευρύνουν το σκορ της νίκης. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι, αλλά το πήρε πίσω, καθώς η παράβαση που κόστισε και μία κόκκινη στους Ελβετούς είχε γίνει εκτός περιοχής.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK