"Μπλόκο" στο Αλβανία-Ισραήλ! Τι φοβάται η FIFA;

Αλλαγή έδρας την τελευταία στιγμή, υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης.

Η σαββατιάτικη αναμέτρηση της Αλβανίας με το Ισραήλ για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε οριστεί αρχικά να διεξαχθεί στη Σκόδρα, όμως η FIFA συναινώντας σε πρόταση της αλβανικής ομοσπονδίας, αποφάσισε να γίνει αλλαγή έδρας.

Αιτία για αυτή την αλλαγή της τελευταίας στιγμής ήταν οι φόβοι που εκφράστηκαν ότι η ισραηλινή αποστολή θα μπορούσε να πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στην πόλη της βόρειας Αλβανίας.

Η ανησυχία αυτή έγινε πιο έντονη μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος και κατηγορούνται ότι προετοίμαζαν επίθεση κατά των Ισραηλινών.

Η αλβανική ομοσπονδία πρότεινε στη FIFA τη μεταφορά του αγώνα κοντά στα Τίρανα και η διεθνής συνομοσπονδία συναίνεσε στο αίτημα, όπως και η ομοσπονδία του Ισραήλ κι έτσι το ματς θα γίνει στο "Ελμπασάν Αρένα".

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.