Ο διαιτητής δεν είδε το... χαμένο πέναλτι του Μέσι, είχε άλλη δουλειά

Πού είχε στραμμένο το βλέμμα του ο Σίμον Μάρτσινιακ και γιατί είχε πλάτη στον Αργεντινό σούπερ σταρ όταν εκτελούσε την "εσχάτη των ποινών";

Iceland goalkeeper Hannes Halldorsson saves a penalty by Argentina's Lionel Messi during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Ισλανδός γκολκίπερ πιάνει το πέναλτι του Μέσι AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τύπος και υπογραμμός ο Πολωνός διαιτητής του Αργεντινή - Ισλανδία, προτίμησε να εξασφαλίσει ότι ουδείς παίκτης θα μπει στην περιοχή κατά την εκτέλεση του πέναλτι, παρά να δει την κατάληξη του χτυπήματος από τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα προσπαθούσε και με τα δύο χέρια να ειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στα όρια της γραμμής για να μην χρειαστεί να σφυρίξει επανάληψη.

Το βλέμμα του ο Σίμον Μάρτσινιακ το γύρισε προς το τέρμα, αφού η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του "Λίο", βλέποντας απλώς τον γκολκίπερ Χαλντόρσον να πέφτει και να διώχνει την κακή εκτέλεση.

Παρατηρήστε το στιγμιότυπο:

Η φάση αποδείχθηκε μοιραία, αφού από το 64' και ως το 95' οι Αργεντινοί έφτιαξαν ελάχιστα πράγματα και δεν απεγκλωβίστηκαν από το 1-1.

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK